Benvinguda a la nova Artista en residència Herminia Martínez Pérez

Herminia Martínez Pérez serà l’Artista en residència de l’Andreu Sempere durant el curs 2020-2021

Herminia Martínez és professora de l’Àrea d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de Cuenca, on va impartir classes de les assignatures d’Escultura III i Escultura: interacció amb el context des de 1987 fins a la seua jubilació.

Herminia ha publicat manuals, llibres i articles relacionats amb la seua docència i també ha participat en gran quantitat de congressos, essent investigadora principal en diversos grups d’investigació de la Universitat de Castella-La Manxa. També ha col·laborat amb universitats de Brasil, Haití, Itàlia, Portugal i Mèxic.

La nova Artista en residència col·laborarà amb nosaltres en un projecte educatiu relacionat amb l’Any internacional de les fruites i les verdures.

Agraïm a Herminia que haja acceptat la nostra invitació.