Menjador dels teuladins

El teuladins de l’Andreu continuen treballant en col·laboració amb Salvem els teuladins i els nostres socis Edgar Bernat i Francisco Javier Davia de Haro per aturar la seua graduació desaparició dels nuclis urbans.

Ara ja som experts en la cria de l’escarabat de la farina (tenebrio molitor), un coleòpter fàcil de mantenir que s’alimenta de farines i pa sec amb el qual alimentarem els teuladins durant l’època de zel (gràcies a Bilbo Mascotas pel subministrament dels cucs). Però abans, hem de millorar l’alimentació diària dels nostres teuladins i per això hem construït un menjador que ja es troba col·locat prop del garrofer on està instal·lada la nostra colònia.

En els pròxims dies anirem facilitant pèl de cabra als pardals per tal que, amb aquesta fibra neta d’insectes i brutícia, puguen construir els nius.

Accés a l’àlbum de fotos:

https://photos.app.goo.gl/jeMJTVuhtnFwRq3m8