Visita al Molinar

L’alumnat de 2n d’ESO ha realitzat una visita al conjunt històric del Molinar gràcies a la col·laboració del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi. La visita ha estat una oportunitat de conéixer aquest gran patrimoni, tant natural com cultural que posseeix la nostra ciutat.

De camí s’anà ressaltant la importància de l’aigua per a la qualitat de vida, per a la salut i per al desenvolupament i també s’ha donat a conèixer el partidor d’aigües, la galeria d’aigües, el dipòsit i brollador amb la volta modernist i la fàbrica dels Solers.

És un plaer de gaudir de l’abundància d’aigua en tot el paratge i també poder entrar i conéixer l’interior de la cúpula, la seua estructura, les sues peculiaritats i l’aigua cristal·lina.

La visita va finalitzar amb una crida a la col·laboració de tots els participants en l’adquisició d’hàbits responsables i respectuosos amb l’ús de l’aigua, en particular, i amb l’entorn i el medi ambient, en general.

Accés a l’àlbum de fotos:

https://photos.app.goo.gl/Ny51sxXkNgy7Gyfs8