Novetats

Últimes Novetats

Subvencions a alumnat que curse Formació Professional

18 de gener de 2022

Amb la finalitat de sufragar despeses de desplaçament als centres de treball durant el desenvolupament de les FCT, per al model d’FP Dual o amb residència allunyada del centre educatiu, s’estableixen les bases per a la concessió de subvencions a l’alumnat de Formació Professional que curse: a) Cicles de Formació Professional Bàsica. b) Cicles Formatius … Read more

Felicitació de Nadal

21 de desembre de 2021

IES L’Almadrava vos desitja un Bon Nadal i Feliç Any Nou!

Campanya Solidària Nadal per a Tots

15 de desembre de 2021

IES L’Almadrava recull tot tipus de productes, però especialment es necessita: macarrons, productes nadalencs, productes per a nadons, productes d’higiene, roba interior d’adult per a persones del carrer, etc. Moltes gràcies.

Dia 18 de novembre: ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR

11 de novembre de 2021

Els pares, mares,  tutors o tutores legals de l’alumnat podran votar als seus representants de 13 a 17 horas, en el centre. La mesa electoral estarà en la sala de visites.   Serà imprescindible presentar un document d’identitad vàlid (DNI, NIE, Passaport, etc.).

Recordatori mesures anti-covid

11 de novembre de 2021

Considerant la situació actual, des de l’IES L’Almadrava volem recordar la importància de complir amb les mesures de seguretat en tot moment

Festes Majors Patronals 2021 amb coneixement

8 de novembre de 2021

Amb motiu de la commemoració de les Festes Majors Patronals 2021, la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Regidoria de Benestar Social, en col·laboració amb els IES del municipi i el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Benidorm, posarà en marxa la Campanya Coneixement! en l’àmbit escolar.
L’objectiu principal de la campanya és promoure que les Festes es desenvolupen en un clima saludable, d’acord amb la normativa vigent i que es reduïsca al màxim els riscos derivats del consum d’alcohol i altres drogues, especialment entre els menors.

Eleccions al Consell Escolar

4 de novembre de 2021

El Consell Escolar és el principal òrgan de govern col·legiat en els centres educatius. Aquesta format per representants de tota la comunitat educativa: docents, alumnat, famílies, ajuntament i direcció del centre.
Cada any imparell es convoquen eleccions al Consell Escolar dels centres educatius. En cada elecció es renova la part dels membres del Consell Escolar.

Healthy planet Healthy people ERASMUS + KA2

3 de novembre de 2021

Cinqué dia a Benidorm (29-10-2021). Hui l’alumnat ha visitat Les Salinas de Torrevieja i Tabarca. Hem anat a fer una ruta guiada a les Salinas de Torrevieja i després hem visitat l’illa de Tabarca.

Healthy planet Healthy people ERASMUS + KA2

29 d'octubre de 2021

Quart dia a Benidorm (28-10-2021). Hui l’alumnat ha visitat Alacant. Hem anat amb TRAM a Alacant i hem realitzat una visita amb guia al Castell de Santa Bàrbara, parant en el Museu de l’Aigua i visitant l’Algibe del Castell.

Healthy planet Healthy people ERASMUS + KA2

28 d'octubre de 2021

Tercer dia a Benidorm (27-10-2021). Hui l’alumnat ha visitat València. Primer han visitat el Centre del Canvi Climàtic. Posteriorment, l’Albufera de València i a la vesprada han realitzat una visita al Fisabio (centre d’investigació).