Tècnic Superior en Dietètica

Tècnic Superior en Dietètica

             Familia Professional:           Sanitat

                  Nivell:                  Tècnic Superior

                     Duració:                        2 cursos lectius

                    Torns:                     Vesprada

Mòduls Formatius

1r Curs

  • Organització i gestió de l'àrea de treball assignada en la unitat/gabinet de  dietètica.
  • Alimentació equilibrada.
  • Control alimentari.
  • Fisiopatologia aplicada a la dietètica.
  • Relacions a l'entorn de treball.
  • Formació i orientació laboral.

2n Curs

  • Dietoteràpia.
  • Microbiologia i higiene alimentària.
  • Educació sanitària i promoció de la salut.
  • Formació en Centres de Treball: 380 hores

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies