FONS BIBLIOTECA ON-LINE

Ja pots consultar el fons de la Biblioteca de l'IES Alcàsser des de casa.

Fes clic en https://pmb.edu.gva.es/opac_css/  i troba els llibres que cerques.

Si tens qualsevol dubte respecte a l'ús d'este nou servici, acudix a la biblioteca els dijous i els divendres a l'hora del pati per a informar-te.

T'esperem!

BON NADAL 2023

Volem desitjar a tota la comunitat educativa de l'IES D'ALCÀSSER que passeu BONES FESTES en aquestes vacances nadalenques. BON NADAL!

Clica sobre la imatge per vore el vídeo.

DOTACIÓ D’EQUIPS INFORMÀTICS

NOVA DOTACIÓ D’EQUIPS INFORMÀTICS PER A L’AULA DEL CICLE SMX DE L’IES ALCÀSSER

 

1

Les gestions de la Directiva amb la Conselleria d’Educació han fet possible la renovació de tots els equips de l’aula d’informàtica de l’IES Alcàsser per altres més moderns i potents, els quals dotaran al recent estrenat cicle d’FP d’informàtica de les eines necessàries per al desenvolupament del currículum actual.

Així el centre es modernitza per a oferir una educació amb garanties de competitivitat i qualitat educativa.

3

Equip Directiu, professorat del cicle d’infomàtica i personal TIC en les noves instal.lacions informàtiques del Centre. Desembre de 2023.

2

El Director del Centre, Salva Llàcer, i el Coordinador TIC, Santiago Monteagudo donen el vist i plau dels nous equips informàtics.

INCORPORACIÓ AL PROGRAMA CDC

El nostre centre forma part del projecte CDC “Centre Digital Col·laboratiu” de la Conselleria d’Educació, si voleu accedir a tota la informació ací teniu un document explicatiu per a l'alumnat i les famílies.

 

document de descàrrega en pdf Document informatiu CDC

CONVALIDACIONS I EXEMPCIONS 23-24

L'alumnat que cursa simultàniament ensenyaments professionals de música i de dansa, o bé que acredita la condició d'esportista d'alt nivell, d'alt rendiment o d'elit, podrà beneficiar-se de convalidacions i exempcions presentant la sol·licitud corresponent al centre abans del 31 d'octubre.

Es pot consultar tota la informació en la web del centre en el menú MATRÍCULA CURS 23-24 / CONVALIDACIONS I EXEMPCIONS 23-24.

REUNIÓ INFORMATIVA “Fira Comercial i Gastronòmica d’Alcàsser 2023”

Famílies comencem nou curs!

Informar-vos que el dia 20,21 i 22 d’Octubre se celebrarà la “Fira Comercial i Gastronòmica d’Alcàsser”.

Des de l’AMPA de l’IES ens agradaria saber si estaríeu interessats a participar, ja que és per a recaptar diners per al viatge de fi de curs de quart de l’ESO i 2 de batxillerat.

Tenim fins al 6 d’Octubre per a presentar la sol·licitud.

Participem com a Associació AMPA, per tant els xiquets que no estiguen en l’AMPA no podran participar.

Si estiguéreu interessats, hem organitzat una reunió informativa el proper dimecres dia 20  de setembre a les 19 hores en l’IES.

Us esperem!!

CANVI MATRÍCULA CURS 23-24

En el menú de la web del centre  MATRÍCULA CURS 23-24 / CANVI DE MATRÍCULA 23-24  es pot consultar el procediment per a poder realitzar un canvi a la matrícula d'optativa o de canvi de grup.