INF4. Una de volcans!!! Taller participació famílies

13 març 2023

Hui ha vingut a INF 4 anys la família d'Alma, Azahara i Pedro, ja que aquesta setmana era la protagonista.

Ho hem passat genial amb la proposta que ens han portar per a divertir-nos.

Primer ens han contat el conte “Tinc un volcà” de l’autora Miriam Tirado. És un conte que parla d’una xiqueta, “ l’Alba ”, que no ho sap, però a dins hi té un volcà, més o menys entre el melic i les costelles. De vegades, el volcà s'encén i explota. Llavors el foc ho crema tot i l'Alba pateix i s'espanta, tot alhora. Però una nit una fada menuda li explica a cau d'orella què pot fer quan s'enrabia, i aquell truc li farà descobrir sensacions inesperades.

Després del conte la proposta ha sigut fer la pròpia fadeta , per tal de poder controlar el nostre volcà interior. Amb una pinya, unes aletes de fieltro i molta purpurina hem fet unes fades molt cuques i gracioses. També hem deixat una al racó de l'emoció de classe.

Han sigut unes activitat molt guais, xiquetes i xiquets hem gaudit molt amb la història i la manualitat.

Gràcies família per la vostra participació. Alma estava molt emocionada i la resta encantats de la vostra visita!!!