Projecte iniciat al centre al curs 2003-04, en constant creixement any rere any, incorporant noves activitats i noves col·laboracions, però que ha tingut sempre un objectiu i una filosofia fonamental que ha segut crear un espai des per apropar les famílies al centre i aprendre els uns dels altres.

DOCUMENTS I RECURSOS

XX EDICIÓ – CURS 2023/2024
TALLER DE MARES I PARES
“ESTEM A TEMPS”

Famílies Ed. Infantil 3/4 anys

El taller de mares i pares “Estem a temps” és un espai de reflexió, orientació i de compartir temes i situacions que estan molt relacionades amb l’educació dels nostres fills i filles.

La dinàmica del taller és formar un grup de treball on compartir l’experiència de ser pares i mares i al mateix temps parlar d’aspectes vitals a l’hora d’educar, guanyant en seguretat i decisió front els desafiament i reptes que se’ns van a presentar en la criança.

El taller comença el 19 d’octubre fins el 20 de desembre, amb una sessió setmana en dimarts o dijous de 15:30 a 17h a l’aula de música del CEIP Botànic Calduch.

Taller dirigit a les families d’Educació Infantil 3 i 4 anys matriculades al CEIP Botànic Calduch.

El taller està organitzat per el CEIP Botànic Calduchi i dirigit per Jose Gisbert, psicòleg i tècnic de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Vila-real

Us deixem l’enllaç al formulari d’inscripcions, que cal complimentar fins el proper dimecres 18 d’octubre.
Qualsevol dubte o consulta, al 12004357@edu.gva.es

FORMULARI INSCRIPCIÓ TALLER “ESTEM A TEMPS”

Recursos taller “Estem a temps”