Cor escolarCOR ESCOLAR

Horari assaig

Divendres 12:30h a 13:30h

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL RACÓ DEL COR ESCOLAR

Des del curs 2004/2005, està en funcionament el cor escolar, en el què participen alumnes de tots els nivells de primària amb uns 60 components, que setmanalment els divendres de 12:30 a 13:30h, realitzen assajos a l’aula de música, sota la direcció de la mestra de música Ana Pitarch.

Els objectius que pretén aquest projecte són els següents:

Demostrar sensibilitat, comprensió i creativitat, amb un bon gust estètic i artístic en la pràctica musical.

Interpretar col·lectivament cançons tradicionals i d’autor, al l’uníson, a cànon i a veus (progressivament).

Aproximació a la tècnica vocal amb exercicis de relaxació, respiració i vocalització.

Assolir l’hàbit i l’actitud d’escolta que permet isquen gaudir de l’audició musical.

-Fomentar la cultura formant part d’una realitat social.

Aquest és un dels projectes consolidats al centre, amb la valoració molt positiva per part de tota la comunitat educativa.

Durant tot el curs realitzen diferents activitats tant dins com fora del centre, amb una presència important a l’àmbit cultural de Vila-real.

  • Hort escolar. Actualitat de la setmana

    Setmana del 27 de novembre al 1 de desembre de 2023 L’hort escolar continua creixent gràcies al treball dels nostres hortolans i hortolanes particulars. A més a més, aquesta setmana hem plantat Kale i també hem descobert algun habitant que viu a l’hort, com els cucs.

  • PRI4. Jaciment del Torrello (Almassora)

    28 de novembre de 2023 L’alumnat de PRI4 visita el museu arqueològic i el jaciment del Torrelló del Boverot d’Almassora. L’eixida realitza la seua primera parada al museu, per descobrir les peces trobades pels arqueòlegs al jaciment del Torrelló i també al jaciment subaquàtic de la platja del Benafelí. L’alumnat descobreix, a través de les … Read more

  • PRI5/6. 25 novembre Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones

    DILLUNS 27 DE NOVEMBRE Per a reflexionar sobre el 25N , els i les més majors del centre, PRI5 i PRI6, han realitzat un acte simbòlic, eixint al pati a completar la silueta d’una papallona amb unes cintes violetes proporcionades pel Ministeri d’ Igualtat i llegint el següent manifest: Volem proclamar que la societat no … Read more