PRI6. Eixida amb bici per el terme de Vila-real

Vila-real, dimecres 19 de juny de 2024

L'alumnat de PRI6 ha realitzat la tradicional eixida en bici que cada any des de l'àrea d'educació física organitzem. Al llarg de les últimes setmanes i a les classes d'educació física s'ha realitzat una unitat didàctica referent a l'ús de la bicicleta i a l'Educació Vial. Com activitat final de la unitat i contant amb la imprescindible col·laboració de la Policia Local i de Protecció Civil Vila-real, hem realitzat una eixida en bici pel terme del poble.

Hui hi havia previsió de tronada cap al migdia, i consultant amb Policia Local i Protecció civil, per precaució, hem decidit fer l'eixida tota seguida i tornar al centre a esmorzar, així que cap a les 9:30h hem eixit des del centre pel carrer Enric Valor per incorporar-nos a l'Av. Castelló fins la rotonda de "La papallona" i per el carrer Riu buscar el camí vell de Vila-real a Onda fins el pont de l'autopista. Altres anys hem creuat l'autopista i arribat fins la Llum de Tol, però per precaució amb l'oratge, directament ens hem desviat per el camí Molí Paquero, tornant per el camí Ermita i la Senda dels Atrevits fins col·legi. Uns 9 km d'entretinguda ruta acompanyats dels i les companyes d'escola.

Des del centre agraïm la col·laboració de la Policia Local, que amb un vehicle i dos agents ens ha acompanyat durant tot el camí, donant seguretat a l'activitat, i Protecció Civil Vila-real que a més de donar suport sanitari en casa d'algun incident, també el teníem de "cotxe granera" per si sorgia algun imprevist al camí.

Cal mencionar que tota la ruta ha transcorregut sense cap tipus d'incident de gravetat, i tots i totes han aguantat perfectament el recorregut.

Sense la participació del suport rebut per Policia Local i Protecció Civil, no s'hauria pogut realitzar aquesta activitat que de curs en curs anem repetint, intentant que el nostre alumnat, a més de fer activitat física saludable, treballe continguts de l'educació vial.

 

Us deixem unes fotos de l'activitat