II Torneig de colpbol Joan XXIII – les Foies – IES Veles e Vents.

El dimarts 18 de juny de 2024, s’ha celebrat el segon torneig de colpbol, entre l’alumnat de sext de primària dels centres Joan XXIII, les Foies i l’alumnat de primer de l’ESO de l’IES Veles e Vents.

Hi ha hagut una participació d’uns 80 alumnes i la competició s’ha realitzat en tres camps habilitats per al colpbol, dos s’han situat en les pistes exteriors i un dins del gimnàs.

 Durant quasi hora i mitja tot l’alumnat ha gaudit d’una activitat lúdica esportiva. En acabar, tots han pogut gaudir d’un esmorzar proporcionat per l’IES Veles e Vents.

Premi al millor projecte PIIAF

El dilluns 10 de juny, es va celebrar al Palau de Congressos d’Elx, una jornada de difusió de Projectes d’Investigació i Innovació Aplicada a la Formació Professional (PIIAF), organitzada pel Centre d’Innovació Digital Avançat (CIDA).

Dels 22 projectes presentats , el Projecte d’Innovació i Investigació Educativa “Instal·lacions domèstiques innovadores, sostenibles i a prova de futur. La llar-lab” , on hem participat l’IES Veles e Vents com a centre associat junt a l’IES Tirant lo Blanc i L’IES, Federica Montseny de Burjassot, va resultar PROJECTE GUANYADOR en la 1ª edició del PIIAF de la Comunitat Valenciana pels assistents a la jornada, coordinada per la directora general de FP, Marta Armendi Santos.

Aquest projecte consisteix en que l’alumnat de diferents famílies professionals dels centres educatius participants, seguint les metodologies actives, intervinguen en el disseny, execució, supervisió i posada en funcionament d’unes instal·lacions modèliques en quant a electricitat, telecomunicacions, domòtica, energia solar, adaptabilitat per a persones amb dependència, teleassistència, per tal de transformar un aula de 40 m² situada a l’IES Tirant Lo Blanc en un habitatge unifamiliar adaptat.

Projecte REVELANDO IDENTIDADES

“Un proyecto de excelencia educativa enmarcado en los ámbitos de fotografía, diseño de moda y estilismo”

«Revelando Identidades» es un proyecto fotográfico que emplea nuevas tecnologías para crear una serie de imágenes en la disciplina de la fotografía de moda.

«Revelando Identidades” ha sido realizado por los alumnos y alumnas del ciclo formativo de grado superior de “Iluminación, captación y tratamiento de la imagen”,
del ciclo de “Vestuario a medida y de espectáculos” y el del ciclo de “Estilismo y dirección de peluquería”.

A través de imágenes creativas y evocadoras, el proyecto desafía estereotipos, educa, sensibiliza y nos hace reflexionar sobre la identidad LGTBI+. En las imágenes se utilizan técnicas de tratamiento digital avanzadas y acabados de alta calidad para destacar la singularidad y la diversidad de nuestra sociedad.

«Revelando identidades» es un proyecto de excelencia subvencionado por el Ministerio de Educación y Formación Profesional y sus fotografías serán exhibidas de forma itinerante en galerías, asociaciones y centros educativos.

Acceso a la web propia del proyecto.

LOW-Proyecto_Revelando-Identidades_ST.docx