Premi al millor projecte PIIAF

El dilluns 10 de juny, es va celebrar al Palau de Congressos d’Elx, una jornada de difusió de Projectes d’Investigació i Innovació Aplicada a la Formació Professional (PIIAF), organitzada pel Centre d’Innovació Digital Avançat (CIDA).

Dels 22 projectes presentats , el Projecte d’Innovació i Investigació Educativa “Instal·lacions domèstiques innovadores, sostenibles i a prova de futur. La llar-lab” , on hem participat l’IES Veles e Vents com a centre associat junt a l’IES Tirant lo Blanc i L’IES, Federica Montseny de Burjassot, va resultar PROJECTE GUANYADOR en la 1ª edició del PIIAF de la Comunitat Valenciana pels assistents a la jornada, coordinada per la directora general de FP, Marta Armendi Santos.

Aquest projecte consisteix en que l’alumnat de diferents famílies professionals dels centres educatius participants, seguint les metodologies actives, intervinguen en el disseny, execució, supervisió i posada en funcionament d’unes instal·lacions modèliques en quant a electricitat, telecomunicacions, domòtica, energia solar, adaptabilitat per a persones amb dependència, teleassistència, per tal de transformar un aula de 40 m² situada a l’IES Tirant Lo Blanc en un habitatge unifamiliar adaptat.