JORNADES DE CIBERSEGURETAT PER A FAMÍLIES I PERSONAL DEL CENTRE

El món digital en el qual vivim presenta una infinitat d’oportunitats. Les noves tecnologies obrin les portes a l’univers. Podem obtindre informació instantània de quant ocorre en el nostre món, interactuar amb un nombre creixent de persones, aprendre, ensenyar, disposar de tota mena de productes i servicis i de noves oportunitats de negocis, de treball i de relacions, però també impliquen riscos i amenaces als usuaris. 

Educar i conscienciar tant als nostres estudiants com als progenitors sobre els riscos associats al món digital i les mesures necessàries per a protegir-se de possibles amenaces cibernètiques és de vital importància. Per això, volem convidar-vos a participar en les Jornades de Conscienciació sobre Ciberseguretat que impartirà el Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana (CSIRT-CV) en el nostre centre el dimecres 25 d’octubre a les 19:00h en el Saló Marta Expósito.

La sessió tindrà una duració de 120 minuts i comptarem amb la presència d’experts en seguretat de la informació, els qui compartiran amb nosaltres valuosos coneixements i consells en esta matèria. Explicaran conceptes bàsics sobre l’ús que els nostres menors fan d’Internet, principals amenaces a les quals s’exposen, recomanacions per a millorar la seguretat de la família i recursos de suport per a guanyar confiança i seguretat a l’hora de navegar per la xarxa.  

Un dels objectius de CSIRT-CV i el seu Pla Valencià de Capacitació en Ciberseguretat és formar i conscienciar a col·lectius vulnerables davant amenaces en línia, com és el cas de menors i adolescents. Els nostres menors, els nostres “nadius digitals”, fan ús de la tecnologia com una cosa natural, però en la majoria de les ocasions desconeixen i infravaloren els seus perills.  

La seguretat en línia és una responsabilitat compartida, i junts podem garantir que els nostres menors i adolescents es beneficien de les tecnologies sense córrer riscos innecessaris.  

Us esperem!