PIIAFP METADESTINOS CV.

L’IES Tirant lo Blanc coordina el projecte Metadestinos CV en el qual han participat: el CIPFP Costa de Flor del taronger de Castelló de la Plana, el CIPFP Mislata, l’IES 8 de Març d’Alacant, l’IES Antonio José Cavanilles d’Alacant, l’IES Luis García Berlanga de Sant Joan d’Alacant i l’IES Macià Abela de Crevillent.

El projecte ha consistit a crear una xarxa virtual de destins de la Comunitat Valenciana. A través de la realització d’una pàgina web en la qual s’apliquen tecnologies emergents que passen per la producció, edició i difusió de visites virtuals en 360é de diferents llocs emblemàtics de la nostra regió.

Poder visitar de manera virtual el patrimoni i palmerar d’Elx, el parc natural de l’Albufera de València, les torres de l’Horta d’Alacant i recórrer els aspectes culturals i artístics de Castelló és una realitat factible gràcies a la inclusió de competències tecnològiques amb un mateix objectiu: millorar la qualitat educativa en l’FP a través de la innovació aplicada.

Este és un projecte col·laboratiu en el qual no sols han participat diferents centres de tota la comunitat sinó també diferents famílies professionals, ha permés acostar les necessitats del sector a la formació i al currículum de diferents cicles formatius. Este projecte d’innovació ajuda, afavorix i promociona el sector turístic de la nostra Comunitat.