RECOLLIDA D’ALIMENTS

Un any més, l’IES Tirant lo Blanc i l’AMPA ens hem unit per a realitzar la campanya de Recollida d’aliments.

Com sabeu, estes dates pròximes a Nadal són molt especials, per això, junts i conjuminant esforços, podem compartir amb les famílies del nostre barri que més el necessiten un poc del nostre, perquè ells també puguen celebrar una feliç Nit de Nadal i moltes altres més. Este gest senzill no cerca grans resultats, només prendre consciència que hi ha persones amb necessitats i menys possibilitats.

Per esta raó, us proposem que al llarg de les setmanes entre el 12 i el 22 de desembre, cada família que ho desitge, col·labore amb 1 quilo, litre, bossa d’aliments no peribles (tomaca natural triturada, sucre, farina, fideus…) productes d’higiene personal o productes per a la neteja de la llar.

Després de la finalització de la campanya, farem lliurament de tot l’arreplegat com a mostra de solidaritat de l’IES Tirant lo Blanc a Càritas de la Parròquia de Ntra. Senyora dels Desemparats d’Elx.

Agraint per endavant la vostra col·laboració, us animem un altre any més a fer arribar el vostre “QUILO de solidaritat”, que pot entregar-se en el vestíbul de l’institut els dies indicats. (S’habilitarà un lloc per a això).