Centre

NOTÍCIES

José Luis Carrillo, professor de matemàtiques del Joan Fuster, quatre vegades guardonat per la UPV com un dels 25 millors professors de la Comunitat Valenciana. José Luis junt a una professora de Física i Química són els únics docents que reben aquesta distinció en quatre ocasions.

José Luis Carrillo, professor de matemàtiques del nostre institut, rep el premi per ser un dels 25 millors professors de la Comunitat Valenciana segons la Universitat Politècnica de València. Els premis s’han atorgat en base a una enquesta realitzada a l’estudiantat universitari de primer curs de diferents graus de la UPV. És un orgull i … Read more

Obert el Periode d’admissió d’ESO i Batxillerat

Recordeu que aquest procediment d’admissió en Secundària i 2n de Batxilerat només s’ha de fer si es vol canviar de centre, mentre que l’alumnat que promociona de 4t d’ESO a 1r de Batxillerat sí que l’ha de fer encara que no canvie de centre.

Invitació a les famílies a l’acte de lliurament d’orles de 4t d’ESO i 2n de FPB

DATA: dilluns 20 de juny HORA: 18:30 hores LLOC: Centre Municipal Bernat i Baldoví SOLS PODRAN ASSISTIR DOS ACOMPANYANTS

Informació PAU 2022

Feu clic al següent enllaç per accedir a tota la informació important sobre les PAU 2022 que de segur us serà d’utilitat. Informació PAU 2022 Molts ànims!

Publicació de les subvencions per desplaçament a l’alumnat de Cicles Formatius.

Proper dijous 26 de maig estarà disponible la relació d’alumnat de Cicles Formatius que ha sol·licitat la subvenció per desplaçament. Podreu consultar individualment en Consergeria el resultat de la vostra sol·licitud. Podreu presentar reclamacions fins dilluns 30 de maig a les 14 h.

Reunió Informativa Proves PAU

Dimecres 25 de maig a les 9:30 hores a l’aula D07 (Sala d’usos múltiples) del centre.

ENLLAÇOS D'INTERÈS

FORMULARI DE CONTACTE

Introduïu el vostre nom.
Introduïu un missatge.

On es trobem?

Camí Dels Dos Pontets S/N

46410 Sueca (València)

Tel: 96 171 91 10

F ax :96 171 91 11

Correu: electrònic 46021617@gva.es