Centre

NOTÍCIES

Preinscripció a la Universitat 2022

Tota la informació per tal de fer la Preinscripció a la Universitat 2022

Calendari i Horari Examens Extraordinaris FP Bàsica i Cicles Formatius

1r FPB Servicis Administratius 1r FPB Manteniment de Vehicles 1r CFGM Gestió Administrativa 1r CFGM Electromecànica de Vehicles Automòbils 1r CFGM Manteniment Electromecànic 1r CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència 1r CFGS Administració i Finances 1r CFGS Mecatrònica Industrial 1r CFGS Automoció

Optativa 1r de Batxillerat Cultura Jurídica i Democràtica

En l’oferta d’optatives que se us va comunicar per a 1r de Batxillerat faltava incloure l’optativa anomenada Cultura Jurídica i Democràtica. Teniu informació ampliada sobre els continguts en la imatge següent:

Forma’t i treballa

Coneixes els diferents programes que t’ofereix l’FP? Erasmus, formació en l’estranger, beques, estades en empreses de la Unió Europea, acreditació d’experiència laboral… Entra en fpvalenciana.es i informa’t de tot el ventall d’oportunitats que pots trobar dins de l’FP!

José Luis Carrillo, professor de matemàtiques del Joan Fuster, quatre vegades guardonat per la UPV com un dels 25 millors professors de la Comunitat Valenciana. José Luis junt a una professora de Física i Química són els únics docents que reben aquesta distinció en quatre ocasions.

José Luis Carrillo, professor de matemàtiques del nostre institut, rep el premi per ser un dels 25 millors professors de la Comunitat Valenciana segons la Universitat Politècnica de València. Els premis s’han atorgat en base a una enquesta realitzada a l’estudiantat universitari de primer curs de diferents graus de la UPV. És un orgull i … Read more

Obert el Periode d’admissió d’ESO i Batxillerat

Recordeu que aquest procediment d’admissió en Secundària i 2n de Batxilerat només s’ha de fer si es vol canviar de centre, mentre que l’alumnat que promociona de 4t d’ESO a 1r de Batxillerat sí que l’ha de fer encara que no canvie de centre.

ENLLAÇOS D'INTERÈS

FORMULARI DE CONTACTE

Introduïu el vostre nom.
Introduïu un missatge.

On es trobem?

Camí Dels Dos Pontets S/N

46410 Sueca (València)

Tel: 96 171 91 10

F ax :96 171 91 11

Correu: electrònic 46021617@edu.gva.es