Nova cartelleria

En commemoració del 40é aniversari de l’IES Vicent Andrés Estellés, l’institut ha presentat una nova imatge gràfica en els seus cartells institucionals. El disseny, creat per Jaime Carañana, dibuixant de còmic i professor del departament d’Arts, homenatja el reconegut autor de Dragon Ball, Akira Toriyama, mort en 2024. A més, l’obra ressalta la participació de l’institut en el programa Erasmus+ com a centre acreditat.

Els cartells mostren tres personatges saiyajin, inspirats en l’univers de Dragon Ball, que simbolitzen les modalitats del Batxillerat: Ciències, Humanitats i Ciències Socials, General i Arts. També apareix el logo oficial proporcionat pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE), subratllant la implicació del centre en el programa Erasmus+.

Este projecte no sols connecta amb la cultura popular, sinó que també reflectix la identitat lingüística i cultural valenciana. La sèrie Bola de Drac, doblada al valencià i emesa en Canal 9, va ser clau en la promoció de l’ús de la llengua entre una generació de jóvens, molts dels quals són hui professors.

Aprofitem esta oportunitat per a compartir amb tota la comunitat educativa, a través del següent enllaç, el vídeo de presentació de la sèrie. El tema musical està interpretat pel cantant valencià, Jaume Costa.