Més reconeixements !

Divendres 5 de juliol, en un acte senzill i íntim, la AFA del centre, amb Teresa Jordan i Susana Salom com a representants, van fer lliurament dels últims reconeixements dirigits a l’alumnat de 4t ESO. La mestra de cerimònies, Amparo Sáiz, va lliurar a Elías Kühnert Salgado del diploma de la seua Menció honorífica, amb unes senzilles paraules en les quals va ressaltar que “el concepte d’excel·lència va més enllà d’un bon expedient” i que “busques contínuament superar i augmentar els teus coneixements però també superar dia a dia les teues pròpies barreres personals, i això la teua família, la teua tutora i tots els teus professors ho sabem, per això se t’ha concedit esta menció”. A continuació, Teresa Jordan el va felicitar indicant la importància d’haver-la aconseguit i li va fer lliurament d’un detall (fotos).

L’altre guardonat, Eduardo Palomares García-Consuegra, va tindre el reconeixement per haver passat la complicada Olimpíada Matemàtica Comarcal, fet que ja va aconseguir fa dos anys en la categoria de 2n ESO: “ja aleshores vas destacar resolent problemes matemàtics també d’una forma una miqueta particular que no t’ha abandonat fins ara (…) tant tu com els teus companys de batalla, entre altres David, Pablo, Lucas, Héctor i Elías, sempre heu estat disposats a participar en quants reptes us he oferit (…) i ens sentim molt orgullosos de tot el que has aconseguit”. Després, Teresa Jordan va tindre unes amables paraules cap al Departament de Matemàtiques i totes les seues iniciatives, i va felicitar a Eduardo Palomares pels assoliments aconseguits, animant-li a continuar treballant en la mateixa línia i entregant-li un detall.

Va acabar l’acte amb un xicotet vídeo de record que va realitzar Amparo Sáiz amb totes les activitats i concursos en els quals tant Edu com els seus companys del Taller d’Aprofundiment van realitzar de 2n a 4t ESO.

Revista L’Estellés

És un plaer presentar-vos el tercer número de la nostra revista: L’Estellés. Esta publicació és un anuari que recopila el més destacat de les activitats realitzades en l’Institut durant tot el curs. Esperem que siga del vostre grat. Per a accedir a la revista, us convidem a fer clic ací.