Conferència sobre Drons

Santi Reig de l'escola d'aviació "La Montaña" d'Alcocer, i Fran Polo de l'empresa OTUS, han fet 3 sessions per a concienciar els perills d'una mala utilització dels drons, ja que és un regal típic per estes dates. Hem pensat que ha sigut molt bona idea fer aquesta activitat per a que no facen un mal ús d'aquestos aparells i evitar les desmesurades multes que podrien tindre. Unes de les mesures que ens han recomanat són: volar a les afores de la ciutat, a una altura inferior a 25 metres, etc i en cas de fer un ús comercial o professional sempre hem d'avisar a l'aeròdrom d'Alcocer i demanar permís per volar prop d'ells.

També han comentat les grans possibilitats que tenen aquests aparells per a salvar vides, i oferir uns servicis que fins a dia de hui ens pareixien de ciència ficció. Poder cercar persones amb una càmera térmica, parlar amb elles a temps real, portar-li un kit de supervivència mentres l'equip de rescat va cap a ell, etc. són una de les facetes més impactants que hem vist hui.

Al finalitzar han volat un Dron Mavic amb càmera d'infrarrojos i ens han fet unes quantes fotos que vos deixem a continuació.