El Departament d’Orientació participa en el Fòrum d’Orientació Educativa

El Departament d’Orientació de l’IES Serpis participa en el Fòrum d’Orientació Educativa en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

Dimarts passat 13 de febrer, el Departament d’Orientació de l’IES Serpis va col·laborar amb una ponència en el Fòrum d’Orientació Educativa, celebrat en la Facultat de Psicologia. Este esdeveniment, que reunix experts i professionals de l’àmbit de la psicologia educativa i la pedagogia, és una plataforma per a compartir experiències i estratègies innovadores en orientació escolar.

Leo Montolío, psicòleg clínic per la Universitat de València i ex director del SPEV011, va liderar una enriquidora xarrada al costat de la Cap del Departament d’Orientació del nostre institut, Isabel Gómez. Durant esta sessió, es va presentar el Programa Experimental de Tutoria que està sent implementat amb èxit en el centre.

Montolío, orientador del centre de primària adscrit a l’IES Serpis, el col·legi Sant Pere i reconegut pel seu treball en l’àmbit del desenvolupament adolescent, està sent un recurrent col·laborador en l’IES Serpis, compartint el seu expertise en xarrades com “El cervell adolescent i les seues implicacions educatives”. A través d’estes presentacions, ha proporcionat a l’equip docent valuoses eines per a comprendre el funcionament i la maduració del cervell adolescent, així com estratègies educatives efectives per a millorar la pràctica docent.

Esta trobada en el Fòrum d’Orientació Educativa representa un pas més en el compromís de l’IES Serpis per oferir una educació de qualitat que promoga el creixement acadèmic, personal i professional dels seus estudiants.