El professorat de l’IES Serpis es forma en el cervell adolescent

Xerrada educativa per a professors sobre el desenvolupament del Cervell Adolescent impartida pel Psicòleg Clínic Leo Montolío

Dimecres passat 17 de gener el psicòleg clínic Leo Montolío va compartir el seu expertise amb el claustre de l’IES Serpis en una xarrada formativa centrada en “El cervell adolescent i les seues implicacions educatives”.

Durant la xarrada, Montolío va guiar als educadors a través d’una comprensió profunda de com funciona i madura el cervell dels nostres estudiants adolescents. La sessió no sols va abordar teories científiques, sinó que també va proporcionar estratègies educatives pràctiques destinades a millorar la pràctica docent i optimitzar l’experiència d’aprenentatge.

Amb exemples concrets i aplicacions pràctiques, Montolío va il·luminar als docents sobre com adaptar els seus mètodes d’ensenyament per a alinear-se amb les necessitats específiques d’esta etapa crucial del desenvolupament. Des de tècniques pedagògiques fins a enfocaments personalitzats, la xarrada va oferir eines valuoses per al perfeccionament continu de la labor educativa.

La participació activa del claustre i les preguntes reflexives van evidenciar el compromís de la comunitat educativa de l’IES Serpis a brindar una educació de qualitat i adaptada a les particularitats de cada estudiant.

L’IES Serpis agraïx a Leo Montolío per la seua valuosa aportació en esta xarrada i espera continuar col·laborant en iniciatives que enriquisquen l’entorn educatiu.