Pròxima sessió Cineclub Serpis: 16 Novembre

Dijous 16 de novembre a les 18.00 a l’aula N2.11 tindrà lloc la segona sessió del Cinema Club Serpis. Estos esdeveniments estan oberts a tota la comunitat educativa i pretenen unir i relacionar en un entorn més distés i cultural a alumnat, professorat i famílies.

L’obra cinematrográfica triada per a esta sessió és: ENCOBRIDORA (Rancho Notorious) és una pel·lícula americana dirigida per Fritz Lang en 1931. Encobridora és un thriller criminal pioner que segueix la caça d’un assassí de xiquets a Berlín. Peter Lorre interpreta al pertorbador assassí, i la pel·lícula destaca per la seua atmosfera ombrívola i cinematografia innovadora. Lang aborda temes com la justícia, la moral i la psicologia criminal, influint en el gènere noir. “Encobridora” és considerada una obra mestra del cinema i una fita en la història del thriller. El seu impacte perdura, deixant una petjada significativa en la cinematografia i l’exploració de temes foscos.