Mercadet Solidari

Hui, entre tanta incertesa que estem vivint, s’obri pas el mercadet solidari. Aquest és, sens dubte, l’expressió de valors com ara la solidaritat, la generositat, l’empatia, el bon fer, la reutilització d’objectes o el treball en equip. Desitgem que tots aquests valors impregnen tota la comunitat educativa. Es tracta de tindre il·lusió i aportar un granet de felicitat, que això sí que volem que s’encomane.

S’està aconseguint assolir els objectius que ens hem plantejat. Només cal veure l’abans i el després del mercadet solidari. Des de l’inici fins ara han anat desapareixent els peluixos, els joguets, els collaretes, les polseres, algun llibre de les taules de venda. I Encara en queden. Feu una ullada i col·laboreu.

El mercadet solidari romandrà durant aquests dies previs a les festes. Aprofiteu el seus preus simbòlics, els seus preciosos objectes i gaudiu de tota aquesta experiència de solidaritat.

Hui ha sigut un èxit, ens ho prenen tot dels dits. I entre totes aqueixes bones causes, una no menys important és ajudar tant com siga possible l’ONG “sembrant camins” que tan de prop treballa amb el nostre centre.

Recordeu que també existeix la possibilitat de donar sense comprar.

Bones festes. Feliç mercadet solidari