Gastronomia valenciana: Paella

L’alumnat de 1r de batxillerat de l’assignatura Geografia i Història Valencianes va voler posar a prova les emocions i devocions que provoca el plat més prestigiós de la nostra gastronomia. De Vinaròs a Bigastro, de la Marina Alta a la Vega Baixa, no hi ha lloc on l’arròs no siga tradició, ni un comensal que no convertisca el seu plat en religió. Confiats en el poder de la voluntat, van preparar dos paelles al pur estil valencià que van fer les delícies dels presents, superant amb escreix totes les expectatives. Reunits entorn del foc, van compartir experiència, van formar equip, van aprendre i van ensenyar, perquè la gastronomia i la paella són cultura i la resta, arròs amb coses.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies