Aneu a la barra d'eines

Periòdic “Eventual”

Revista d’actualitat: LES NOSTRES COSES. Edició 2020-2021

El concurs de “El País de los Estudiantes” no ha sigut convocat per segon any consecutiu. Per tant, des de l’Optativa de Premsa de l’IES Lloixa, s’ha optat per crear una revista al nostre estil per a comptar fonamentalment les activitats que realitzem, els projectes i publicar les poques notícies que aquesta crisi de la pandèmia del coronavirus ens ha proporcionat.

Ací tenen l’accés a les dues revistes editades en aquest curs 2020/21:

REVISTA A – NUESTRAS COSAS

REVISTA B – NUESTRAS COSAS

Concha Cela

————————————————————————————-

Un periòdic naix amb l’objectiu de retratar tot allò que ocorre al nostre al voltant. Així va nàixer, des de fa uns anys, “Eventual”, el nostre periòdic, que relata precisament açò, els “esdeveniments” que succeeixen circumstancialment en el nostre institut Lloixa, com uns altres que ens afecten a nivell nacional i local. Per a la seua edició i publicació utilitzem la plataforma digital que ens brinda “El País de los Estudiantes” en el seu projecte “el periodismo en las aulas”.

Els professors responsables de la publicació són Conrado Gallent i Concha Cela i participen en la seua elaboració (coordinació de continguts i maquetació) alumnat de 3r i 4t d’ESO. Així que animeu-vos a viure amb nosaltres la poderosa “màgia del periodisme” visitant aquests enllaços de les diferents edicions:

Edición 2018

Edición 2017

Edición 2016

Edición 2015

Edición 2014

Edición 2013

Edición 2008