Conviu i Iguala-T

PAPALLONA

Xarrades, exposicions, col·laboracións amb ONGs o grups de treball com Desaprendre.

Activitats que tenen com a finalitat principal erradicar estereotips i prejudicis, per a aconseguir crear una societat més tolerant i potenciadora de la diversitat.

Dia dels drets humans

Per iesleliana | 13 desembre, 2020

Ací teniu un vídeo en el qual ha participat el nostre alumnat pertanyent al Consell de Xiquets i Xiquetes. És una iniciativa de l’Ajuntament de l’Eliana per a commemorar el Dia dels Drets de la Infància.

Premi al curtmetratge “Se buscan científicas”

Per iesleliana | 13 desembre, 2020

El curtmetratge “Se buscan científicas” de les nostres alumnes Fátima Coulibaly i Pilar Llamas, ha sigut el guanyador del 2n premi del Concurs de curtmetratges “2 minuts d’igualtat” convocat per La Regidora de l’Àrea d’Igualtat, Educació en Valors, Polítiques Inclusives i Hàbits Saludables de l’Ajuntament de Llíria, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’eliminació … Llegiu més Premi al curtmetratge “Se buscan científicas”

Projecte Níger: venda de calendaris

Per piqueras_marmur | 10 desembre, 2020

  Com tots els anys, els alumnes de l’optativa de francés de 1r de batxillerat passaran per les classes per a informar els seus companys de com poden participar i col·laborar en el projecte Níger en el qual estem treballant. Enhorabona per la gran faena que feu tots els participants! Vols saber més sobre el projecte? Coneix el projecte Níger

Commemoració Dia contra la violència de gènere

Per iesleliana | 29 novembre, 2020

Com tots els anys, el 25 de novembre treballem la denúncia sobre la violència contra les dones en el món. Amb la col·laboració de tota la comunitat educativa tenim aquesta enorme papallona que representa la nostra sensibilització davant aquest problema. Moltes gràcies al departament de Plàstica per la seua iniciativa!

Fotografies juxtaposades: Ugur Gallen

Per piqueras_marmur | 27 novembre, 2020

Amb un muntatge de fotografies perfectament encaixades, el tuitero Ugur Gallen ens mostra dues realitats paral·leles que, malgrat ser completament diferents, estan ocorrent al mateix temps. Hui en Informàtica treballem la Imatge Digital i parlem d’aquestes realitats i de la forma en què Ugur Gallen les denuncia usant les xarxes socials. Veure imatges @ugurgallen

Microrelats del confinament

Per piqueras_marmur | 17 novembre, 2020

Volem felicitar l’alumnat que ha participat en aquesta activitat per la profunditat, la ironia, la certesa, la saviesa… que demostren en les seues reflexions. Agraïm molt que les hagen compartides i esperem que qui les llija, gaudisca i s’emocione tant com nosaltres hem fet. Departament de Filosofia.

Quina cara pose davall de la mascareta?

Per piqueras_marmur | 17 novembre, 2020

  Des que venim a l’institut amb màscara tenim més dificultat per a reconéixer quina cara estan posant els nostres/as companys/as i quines emocions estan sentint. L’alumnat de plàstica de 1r d’ESO ens ajuda a esbrinar-lo amb aquests enginyosos i creatius treballs sobre expressions facials i onomatopeies.

Col·laboració amb la campanya de L’ElianaVol

Per cardenosa_man | 30 setembre, 2020

L’IES col·labora amb L’ElianaVol en la campanya de recollida de material humanitari per als campaments i centres d’acolliment de persones refugiades a Atenes. Durant el dijous i el divendres, 1 i 2 d’octubre, podreu deixar la vostra col·laboració en l’entrada de l’IES més pròxima a consergeria. Fa molta falta, així que aprofitem l’ocasió de col·laborar … Llegiu més Col·laboració amb la campanya de L’ElianaVol

Trucades solidàries del cicle de dependència

Per iesleliana | 1 juny, 2020

L’alumnat de 2n del CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència està mostrant el seu costat més solidari i humà en  la situació actual, a través d’una iniciativa promoguda en col·laboració amb l’Ajuntament de l´Eliana. Cada setmana realitzen  trucades a persones majors de les residències de Sant Blas i del Colom, totes dues en … Llegiu més Trucades solidàries del cicle de dependència

Curs d’Educació emocional

Per iesleliana | 22 maig, 2020

Treballant les nostres emocions en un curs impartit per Inmaculada Marco