🏫

NOVETATS I AVISOS DESTACATS

 • PROJECTE LIVERPOOL

  Ací teniu l’adreça per accedir al web del projecte:

  Liverpool Gener 2023

 • Exàmens de pendents

  En el tauló d’informació dels departaments que tenim a la dreta de la cristallera de Secretaria podeu informar-vos de les dates previstes per fer els exàmens de pendents dels diferents departaments i de tot allò que cal que aporteu. (Informeu-se’n el més aviat possible)

  Ja teniu dates per a:

  • Història del mon contemporani (1rBAT) –> 25/04/23 a les 18:00h
  • Economia (1BAT)–>1r parcial 18/01/23 (10:45) i 2n parcial 26/04/23 (10:45)
  • Valencià (1BAT)–> 1a convocatòria 1/02/23 (11:15) i  2a convocatòria 29/03/23 (11:15)
  • Castellano (1BAT)–> 03/02/23 (16:00)
  • Matemàtiques (1BAT)–> 4/05/23 (16:00)
  • Plàstica–> 1a convocatòria 17/02/23 (8:55) i i  2a convocatòria 11/05/23 (9:55)

 • XXIII ESCOLA DE MARES I PARES

  Creixent juntes i junts… TOT UN REPTE!!! 

  Una nova edició de l’Escola de Mares i Pares ‘Educant per a previndre’, de l’11 de gener al 8 de febrer, organitzada per la UPCCA de Dénia. En aquesta edició número 23 es presentaran les problemàtiques actuals que poden posar en risc els xiquets i xiquetes i els adolescents. D’aquesta manera, es pretén ajudar a millorar la relació amb els fills i filles aportant normes i límits, millorant la comunicació, tasques i responsabilitats per part de tots els membres de la família, incidint en la importància de les influències del grup d’amics i amigues, així com proporcionar eines per afavorir les habilitats i el desenvolupament dels joves.5 sessions els dimecres 11, 18, 25 de gener i 1, 8 de febrero, de 19 a 21 h, en l’institut Historiador Chabàs.

  INSCRIPCIONS:

   + info: https://www.denia.es/va/denia/actualitat/noticia.aspx?id=6404

 • Bones Festes

  Fidels a la nostra cita abans de les vacances de Nadal, us compartim la postal nadalenca i la revista trimestral. Ha sigut una trimestre de tornada a la realitat prepandèmica en tota regla: vida normal, finestres tancades, fora mascaretes i distància de seguretat, excursions a tope… Tornada que ens ha suposat a tots i totes un esforç i un esgotament, que avui fa que encetem les merescudes vacances amb moltes ganes.

 • Tallers de Nadal

  El dijous 22 va ser una jornada festiva al Chabàs, aprofitant l’espèrit nadalenc l’equip educatiu va preparar diversos tallers lúdics i educatius. L’alumnat, i també algún que altre membre del professorat, va lluir-se en disciplines que habitualment no entren en la temàtica de les seues matèries.

  Vos convidem a veure una mostra fotogràfica i un dels reels del concurs que va organitzar marquetingchabas.

 • Mercat Solidari

  Aquest curs hem pogut reprendre el Mercat Solidari, activitat que organitza el departament d’Economia i que es va dur a terme el dijous 15 de desembre en horari de matí i vesprada.

  Tots els diners recaptats van destinats a Cerebrum, associació de persones afectades per dany cerebral adquirit. L’alumnat de 4t ESO i 1r de batxillerat de la matèria d’Economia és l’encarregat de portar a terme les tasques necessàries per a celebrar l’esmentat esdeveniment.

  Gràcies a la participació de tota la comunitat educativa, la recaptació aquest any ha sigut de 1.008’9 €.

  Ací teniu una mostra de tot el que varem poder gaudir en eixa jornada al nostre centre.

 • Taller de Muixeranga

  Aquesta setmana l’alumnat de 2n d’ESO ha participat en el taller de muixeranga. Ha estat una gran experiència! A més de conéixer els orígens de la muixeranga, la seua història i les diferents colles actuals, han treballat la coordinació, l’autoconfiança i les tècniques muixerangueres. Però, sobretot, han aprés a fer germanor i treball en equip! Fins i tot van aconseguir muntar una muixeranga de 3 altures.

  Han experimentat que la muixeranga pot ser molt divertida i que la cultura valenciana és molt enriquidora. Moltes gràcies a la Muixeranga de Segària per la vostra ajuda, dedicació i per donar a conéixer la cultura a la nostra joventut!

 • Simulacre

  Aquesta setmana passada es varen dur a terme dos simulacres d’evacuació en el nostre centre.

  Donada la situació sanitaria d’aquestos darrers anys no s’havia pogut posar en pràctica amb tot l’alumnat les mesures implementades en cas d’emergència. Aquest ha estat el primer cop que hem fet dos simulacres un en horarí matutí i altre en horari vespertí.

  Es va establir un grup de control format per un membre de les unitats d’emergència, el cordinador de riscos, la directora del centre, i membres de l’equip de professorat i de l’alumnat. Una vegada acabat el simulacre es posaren en comú les apreciacions de tots els membres del grup i s’escoltaren les recomanacions de l’autoritat per esmenar allò que fos necessari.

  Una experiència necessaria i enriquidora per a tota la comunitat escolar.

 • Concurs Microrelats 25N

  CONCURS DE MICRORELATS 25N

  EL CHABÀS GUANYA DOS PRIMERS PREMIS DEL CONCURS DE MICRORELATS 25N

  Divendres passat dia 25 de novembre Lisa Belloni de 2n de Batxillerat i Sebastián Garate de 1r FPBàsica arreplegaren el primer premi, cadascun en la seua categoria, de la XV edició del Concurs de Microrelats organitzat per l’IES Tirant lo Blanc de Gandia. L’alumnat que havia treballat els textos en la matèria de Valencià i Tutoria aconseguí copsar el sentit principal d’aquest concurs, visibilitzar el paper de la dona en la societat i la seua lluita.

  A l’acte assistiren acompanyats per la professora de Valencià i Tutora, Marina Bordes i Sanxo, en representació del Departament de Valencià i de l’Institut Historiador Chabàs.

 • Donació de sang

  Donació de sang

  El passat dijous dia 20 es va dur a terme la col·lecta de sang al nostre centre.

  Hem aconseguit molt bons resultats, sobretot perquè de les 50 persones que es van presentar a donar, 28 d’elles eren noves donacions; i això és importantíssim, ja que significa que moltes d’elles repetiran i ja estan inclosos al sistema.

  Ús fem partícips de la carta d’agraïment que hem rebut i vos emplacem per la pròxima convocatòria.