🏫

VISITES 23709

NOVETATS I AVISOS DESTACATS


 • MICRORELATS

  Amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, al Chabàs es farà la lectura, cada dia, de microrelats escrits per l’alumnat per la igualtat, diversitat i identitat de gènere.

  La lluita contra les violències masclistes ha de ser una lluita col·lectiva.


  Perquè cada dia COMPTA… TRENQUEM ELS SILENCIS

 • 25N al Chabàs
 • Donació de Sang

  Des de fa uns anys, al Chabàs organitzem dues jornades de Donació de sang. La principal finalitat és conscienciar l’alumnat de la necessitat de donar sang i dels beneficis a nivell personal que té la solidaritat de manera desinteressada.
  Aquesta activitat no és, òbviament, exclusiva per a l’alumnat major d’edat. El centre estarà obert per a qui vulga aprofitar i vindre a donar ací; i, per suposat, esteu totes i tots convidades. Si no ho heu fet mai, aquest és el vostre moment!! I si ja sou #donanters habituals, sereu benvingudes i benvinguts de nou!

  Gràcies de bestreta per la vostra solidaritat i ànim a aquells i aquelles que esteu indecises!!
  Us esperem el proper dimecres 20 a partir de les 17 de la vesprada a la SUM!!

  Requisits donació

 • Eleccions als Consells Escolars

  Consells Escolars: La vostra participació en el projecte educatiu del centre dels vostres fills i filles és molt important. Entre totes i tots enriquim l’educació valenciana.
  📆El pròxim 23 de novembre celebren les eleccions als Consells Escolars dels centres educatius per a triar a les persones que representaran la vostra veu en les escoles i instituts.
  📚El centre que vols, gràcies al teu vot
  ℹ️Més informació: https://ceice.gva.es/va/web/madres-padres-alumnos/eleccions-centres

 • Mercat de les Llengües

  Aquesta setmana al Chabàs ens hem convertit en un mar de llengües. El divendres, l’alumnat passejà pel nostre singular “Mercat de Llengües” per compartir, descobrir i celebrar QUE SOM MULTICULTURALS

 • Convalidacions Curs 2023-2024

  Informem a l’alumnat que cursa cicles formatius en el nostre centre que el termini de presentació de la sol·licitut per demanar la convalidació dels mòduls professionals finalitzarà el proper 29 de setembre.

 • 60 Aniversari IES Chabàs
 • TRANSPORT ESCOLAR

  L’alumnat que tinga que demanar per primera vegada el transport i aquell que tinga que fer canvis en les sol·licituts del curs actual cal que segueixca les instruccions que trobara en la pàgina de Conselleria

  Aquell alumnat que ja era beneficiari d’aquestes ajudes pot trobar els esborranys de les sol·licituds d’ajudes 2023-2024 en ITACA.

  Cal imprimir l’esborrany de la Web família i lliurar-lo a a secretaria amb el sobre de matrícula. +INFO

  Aquest tràmit és necessari per sol·licitar l’ajuda de transport escolar per al curs 2023-2024.

 • Elevator Pitch: Parla’m de tu.

  El desenvolupament de la competència comunicativa, cada vegada més valorada per les empreses, posa en marxa un procés creatiu i és, clarament, un element diferenciador que permet destacar en la recerca d’un lloc de treball.

  Al concurs realitzat en el mòdul de Formació i Orientació Laboral del nostre centre, ha resultat guanyador el de l’alumne Gero Rodríguez Ochoa.

  Enhorabona!

 • Hui busquem el paradís

  L’alumnat de 1r ESO ha encetat la primavera coneixent la nostra riquesa botànica. El grup de 1r ESO D va visitar ahir el Jardí de l’Albarda i la resta de grups ho farà durant els pròxims dies.
  Conèixer el nostre patrimoni per tenir-ne cura.

  Prem la imatge per fer un tast del que nosaltres hem vist.
 • El mes de les Matemàtiques
  Celebrem el mes de les matemàtiques i el dia del nombre π – insbalaguer.cat

  Una major consciència mundial i un enfortiment de l’ensenyament de les ciències matemàtiques són essencials per fer front a desafiaments que es plantegen en àmbits com la intel·ligència artificial, el canvi climàtic, l’energia i el desenvolupament sostenible, i per millorar la qualitat de vida en el món desenvolupat i en el món en desenvolupament.

  Per aquesta raó, la 40a Conferència General de la UNESCO va proclamar el 14 de març de cada any com el Dia Internacional de les Matemàtiques el novembre de 2019 (40C/Resolució 30).

  A molts països, el 14 de març (3/14) ja se celebra com el Dia del Pi perquè π, una de les constants matemàtiques més conegudes del món, es pot arrodonir a 3,14.

  Aquest mes de març el Departament de Matemàtiques s’ha proposat que el nostre alumnat disfrutara d’activitats lúdiques on les matemàtiques eren les protagonistes, i per aconseguir-ho, un grup d’alumnat ha participat en les proves Cangur i les Olimpiades Matemàtiques.

  Ací teniu una resenya de cada activitat, punxeu damunt les imatges per accedir-hi.

  GANDIA

  Els logotips del Cangur
  IES CHABÀS
  tar
  PAIDOS

 • Prepara el teu futur

  La setmana del 27 al 31 de març pots informar-te de tota l’oferta de Formació Professional que tenim en les rodalies, passa’t per l’espai Llunàtics i resol el dubtes que tingues per triar els teus estudis.

  Si esteu buscant un futur professional emocionant, interessant i amb un gran ventall d’oportunitats, este és el lloc on heu de estar. Aquesta fira és el punt de trobada ideal per als estudiants joves que volen descobrir les diferents opcions de formació professional disponibles i que volen aprendre sobre les competències i habilitats que necessiten per triomfar en el món laboral actual.

  A través de tallers, xerrades i presentacions, podreu conèixer de primera mà els diferents cicles formatius i altres opcions de formació professional que us obriran les portes al mercat laboral, així com també podreu conèixer empreses i institucions que busquen professionals formats en els àmbits més variats. Si voleu donar el primer pas per a un futur brillant i prometedor, no dubteu a visitar la Fira de Formació Professional!

 • 1r Concurs d’idees emprenedores

 • Donació de Sang 9/02/2023

  Ha arribat l’hora de la 2a Donació de sang. La principal finalitat d’aquesta activitat al centre és conscienciar l’alumnat de la necessitat de donar sang i dels beneficis a nivell personal que té la solidaritat de manera desinteressada. 


  Aquesta activitat no és, òbviament, exclusiva per a l’alumnat major d’edat. El centre estarà obert per a qui vulga aprofitar i vindre a donar ací; i, per suposat, esteu totes i tots convidades. Si no ho heu fet mai, aquest és el vostre moment!! I si ja sou #donanters habituals, sereu benvingudes de nou!!

  Us deixem el cartell de difusió i el de requisits per ser donant.

 • PROJECTE LIVERPOOL

  Ací teniu l’adreça per accedir al web del projecte:

  Liverpool Gener 2023