Activitats de la Comunitat Educativa

 • Oferta d’ocupació

  Ja tenim en marxa la convocatòria d’ocupació d’especialistes.

  Tota la informació:

 • Coeducacentres a Sagunt

  El passat dijous 4 de juliol, va celebrar-se a Sagunt la Jornada Intercentres del Programa COEDUCA en el qual participa el nostre centre per primer any.

  Durant la vesprada es va dur a terme una xicoteta fira on els centres participants donaven a coneixer els seus projectes i actuacions.

  En el stand de l’IES Chabàs el nostre representant, Iván Tarín, atengué amb molt d’entusiasme a les persones representants de tots els centres que assistiren, a més de les directores dels CEFIREs del País Valencià, i al públic i cóssos de Seguretat del municipi.

  Vam rebre moltes visites , i els nostres patis Inclusius, les Campanyes 8M, 11F i 25N, així com tots els treballs i exposicions del Departament d’Arts Plàstiques van agradar moltissim.

 • Llistat de persones admeses en Busseig

 • Matrícula per a l’alumnat del centre

  Ací podeu consultar quan teniu que vindre a formalitzar la matrícula, recordeu que és necessari aquest tràmit per garantir que l’any vinent tingueu un lloc en el nostre centre.

 • Procés d’admissió 2024-2025

  Ja està obert el termini d’admissió del curs 2024-2025, recordeu que tot el procés es fa de forma telemàtica en el web de Conselleria. Punxeu el Banner per anar directament.

  En aquest PDF podeu consultar els Criteris per a la valoració de les sol·licituds que apareixen en la RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2024, del director general de Centres Docents. A més a més, el consell escolar de cada centre educatiu podia considerar fins a 4 circumstàncies específiques, tal que si es compleix alguna d’elles otorga a l’alumne o alumna un punt més.

  En el nostre centre s’han considerat circumstàncies específiques per a l’admissió en el curs 2024-2025 el fet de:

  • Tenir germans o germanes, matriculats al centre
  • Proximitat del domicili
  • Simultaneïtat amb ensenyaments professionals de música o de dansa.
  • Tenir condició d’esportista d’elit, d’alt nivell o d’alt rendiment, així com el personal tècnic, entrenador, arbitral i jutge d’elit de la Comunitat Valenciana.
 • Llistats definitius de persones admeses a les proves d’accés a Cicles

  Ací podeu consultar el llistat de persones admeses a les proves d’accés a Cicles.

  Segons la Resolució de 2 de febrer de 2024, que convoca aquestes proves, els resultats provisionals i definitius de les qualificacions es publicaran al tauler d’anuncis dels centres docents on s’hagin realitzat. (punt vint, apartat 6).

  Horaris específics:

  Ja podeu consultar en el tauler del centre les notes provisionals de les proves d’accés.

 • Orientació per a l’alumnat de 3r i 4t

  El nostre equip orientador ha estat en les aules de 3r i 4t per a que l’alumnat tinga informació de primera mà i puga triar l’itinerari més convinet pel pròxim curs.

  Ací vos deixem els documents que s’han presentat a l’aula per si voleu tornar-los a fer una ullada.


 • Proves PAU 2024

  Arriba la recta final, ja tenim ací la convocatòria ordinaria de les proves PAU que es duran a terme els dies 4, 5 i 6 de juny. Molts ànims a tot l’estudiantat que les realitza aquest any!

  La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha posat a la nostra disposició aquesta pàgina web amb tota la informació de la convocatòria de les PAU d’aquest curs 2023/2024.

  A més a més, ací podeu consultar un PDF amb tota la informació rellevant de l’actual convocatória. I també teniu enllaços a documents i webs que us poden interessar.


 • Procés d’admissió cicles formatius 2024-2025

  Ja està obert el termini d’admissió de cicles formatius del curs 2024-2025, recordeu que tot el procés es fa de forma telemàtica en el web de Conselleria. Punxeu el Banner per anar directament.

  En aquest PDF podeu consultar l’ORDE de 10/2024, de 10 de maig, de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es regula l’accés, l’admissió i la matrícula a cicles formatius de grau bàsic, grau mitjà i grau superior i cursos d’especialització de Formació Professionals.


 • TROBADA ROBÒTICA de LA MARINA

  El passat divendres 3 de maig un grup d’alumnes i profes vam tindre el plaer de participar i representar al nostre Institut en una trobada
  comarcal de centres educatius de les comarques de La Marina Alta i Baixa que es va celebrar a les instal·lacions del Prado de la població d’Ondara.


  Esta activitat organitzada pel CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, l’Ajuntament d’Ondara i el CEFIRE ( centre de formació, innovació i recursos educatius per al professorat) de La Nucia consistia en fer una trobada de treballs i tallers del que estem treballant en Robòtica als diferents centres educatius de la comarca Ling, Harmanpreet, Henry i Josep de 4tESO i Anna, Jairo i David de 3rESO, alumnat procedent de la assignatura optativa PIAR (Programació, Inteligència Artificial i Robòtica) acompanyats pels professors: Adela Reig Giner (departament d’Informàtica) , Jose Luis Ronda Ivars (departamentde Tecnologia) i Josefa Martí (professora en pràctiques dep. Tecno) aportàrem les nostres experiències i mostrarem els treballs realitzats amb la placa MICRO:BIT BBC i el robot MAQUEEN al nostre centre.

  Ha sigut una experiència molt enriquidora per als nostres alumnes, traspassaren per unes hores la barrera d’estudiants i es convertiren en mestres monitors per a la resta d’alumnes de primària i també de secundària que visitaren els nostres tallers, ensenyant-los com programar jocs amb la Micro:bit o com controlar el robot Maqueen.


  La suma del treball en comú dels departaments d’Informàtica i Tecnologia en la optativa de PIAR comença ja a donar els seus fruits més
  enllà de les portes del Chabàs. La robòtica educativa no només ensenya conceptes STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) també modela ments creatives i curioses. És un vehicle per a la innovació i el descobriment, preparant al nostre alumnat per a enfrontar reptes encara desconeguts. A més a més és molt divertida i treballem en equip. Podeu veure un vídeo resum de la jornada a YOUTUBE: trobadarobotica2
  (youtube.com)