Erasmus +

INFORMACIÓ GENERAL

El Consorci EWE està format per 21 centres educatius de la Comunitat valenciana, tots amb la família professional d’Activitats físiques i esportives, El gestiona una Comissió formada per un Coordinador d’internacionalització de cada centre educatiu participant sota la direcció del Coordinador general del Consorci  i està coordinat des de l’IES la Creueta d’Onil. Nostre IES Historiador Chabàs forma part del Consorci EWE des de l’any 2012.

El consorci està especialitzat en la realització de mobilitats erasmus a l’acció KA 121. Aquestes mobilitats són d’estudiants de FP Grau mitjà i FP bàsica així com de professorat i personal no docent. Per als estudiants el tipus de mobilitat realitzada és la Mobilitat de formació en Empreses. Els estudiants realitzen la totalitat de les pràctiques formatives que els donen accés a la seva titulació de formació professional. La duració d’aquestes mobilitats és de 90 dies de formació a les empreses, així li donem als estudiants d’FP l’oportunitat de realitzar de manera completa la seva Formació en centres de treball (pràctiques formatives) en Europa i complir amb les hores de formació requerida en el mòdul de formació en centres de treball.

La Acreditació Erasmus aconseguida el 2021 per al programa Erasmus 21/27 pel Consorci facilita que els centres afegits emprenen mobilitats europeas dirigits a totes les  famílies professionals representades als centres del Consorci però la base és família professional d’Activitats físiques i esportives.

Les mobilitats del professorat i personal no docent són principalment períodes d’observació a Empreses del sector i cursos de formació, és vital facilitar la mobilitat europea per al personal dels centres educatius que pertanyen al consorci.

Projectes portats a terme: