Dimecres passat, 31 de maig, vam encetar amb l’alumnat d’ADA la setmana dedicada al
projecte de la 3a avaluació Hàbits Saludables. Gràcies al professorat del Departament
d’Hostaleria i Turisme del CIPFP de Batoi i al seu alumnat, vam passar un matí diferent,
molt divertit i enriquidor.
Per una banda, vam aprendre algunes tècniques de l’alta cuina, com per exemple, a llevar-li
la pell a la fruita davant del client sense tocar-la directament. També vam conéixer, al mateix
temps, quines eren les propietats d’aquestes fruites i de quina manera preparar-les perquè
siguen més atractives sense perdre cap de les seues propietats. Fins i tot, el nostre alumnat
va poder tastar algun batut o còctel saludables, senzills i boníssims preparats amb aquestes
fruites.
Per una altra, vam tenir l’oportunitat de conéixer com és una cuina d’un restaurant per dins i
com s’havia de procedir perquè la higiene siga la premissa principal a l’hora de cuinar.
També, ens van organitzar un taller de pizza, on el nostre alumnat va gaudir d’allò més,
embrutant-se amb la farina i modelant la seua porció de massa perquè fora el més original
possible.
I quina manera millor d’encetar un projecte basat en hàbits saludables que menjant una
porció de pizza feta per nosaltres amb ingredients nutritius i equilibrats, propis de la rica
dieta mediterrània? Amenacem de tornar el curs vinent!