Visita equip inclusió Múrcia

El divendres 4 de juny de 2021 vam rebre la visita de l’Equip d’Orientació Educativa i Psicopedagògica Específic de Dificultats d’Aprenentatge i TDA-H de la Regió de Múrcia format per Rosa Fenollar, directora de l’equip; Francisco Andrés Marín (Reco), PTSC de l’equip i Lidia Esparza, PT de l’equip.

L’Equip d’Orientació Educativa, que està format per orientadores, PTSC i Mestres de pedagogia terapèutica i atén a alumnat, equips d’orientació i equips docents de totes les etapes a la Regió de Múrcia, estava interessat en conèixer la nostra proposta educativa i el procés de reflexió i canvi que estem realitzant al mateix temps que s’interessava per la manera de realitzar una educació inclusiva en el context d’un institut de secundària.

Moltes gràcies pel seu interès en el nostre projecte educatiu i per l’esforç per desplaçar-se fins Alcoi per conèixer l’Andreu.

Accés a l’àlbum de fotos:

https://photos.app.goo.gl/oXvsqPAsT9Zf94fZ8