Reconeixement d’ACNUR

Acabem de rebre el segell solidari d’ACNUR i el diploma acreditatiu de la nostra participació en el projecte educatiu Loco Festival que organitza el Comité espanyol. Un plaer col·laborar amb ACNUR i haver aconseguit sensibilitzar l’alumnat sobre les situacions de vulneració dels drets humans a més de fomentar el desenvolupament d’habilitats per treballar en equip, la intercooperació i el lideratge democràtic i fomentar la cooperació de diversos actors socials per aconseguir un mateix objectiu solidari.

Moltes gràcies a tots els nostres patrocinadors i col·laboradors així com a totes les persones i institucions que han fet possible #UnMarDeDrets.

 • Asociación de vecinos Ensanche-Benisaidó
 • Aranza De Gracia Gomis
 • Creu Roja a Alcoi
 • EconomyCash
 • Escayolas Pepillo
 • Estampados Patro
 • NUDISCO
 • Mercat Sant Roc
 • Muro Punt
 • Plasnotet
 • Renault Auto Olcina
 • Textiles Pastor
 • TORKA Group
 • UNESCO