Visita del Secretari Autonòmic d’Hisenda

Hui hem rebut la visita de Francesc Gamero i Lluna, Secretari autonòmic d’Hisenda i Júlia Company Sanus, Directora general de l’IVACE acompanyats pels dos regidors locals de Compromís, Elisa Guillem de la Cruz i Màrius Ivorra Torregrosa, portaveu del grup municipal.

Durant la visita, hem pogut parlar del replantejament de l’organització de les activitats educatives per adaptar-se a les mesures de prevenció i protecció, de la situació actual de les instal·lacions del centre i també de les necessitats que tenim  i que haurien que quedar resoltes amb el projecte de remodelació i ampliació previst al Pla Edificant.

Tota la comunitat educativa agraeix l’interés del Secretari autonòmic per conèixer l’Andreu Sempere així com les mostres de suport i les propostes realitzades al llarg de la visita.