PROGRAMA I-MOUTE COM A CENTRE OBSERVADOR

El 7 de maig, l’IES Abastos va tindre el privilegi de participar com a centre observador en el programa I-Moute. El nostre equip d’Educació Física es va traslladar a l’IES La Regió muntanyenca, situat a el Villar, amb el propòsit de conéixer de prop la gimcana que van organitzar el 6 d’abril, en commemoració del Dia de l’Esport.

Aquesta visita ens va oferir una valuosa oportunitat per a endinsar-nos en les dinàmiques i experiències d’un altre centre educatiu quant a la promoció d’hàbits saludables entre els estudiants. En escoltar de primera mà els detalls de la gimcana i les estratègies emprades, vam poder enriquir el nostre enfocament pedagògic i trobar inspiració per a futures iniciatives en l’IES Abastos.

La gimcana ofereix una variada combinació d’activitats dissenyades per a fomentar la salut i el benestar entre els estudiants. Des de proves que desafiaven el coneixement sobre el contingut de sucre en les begudes fins a activitats pràctiques que promovien la relaxació i ensenyaven hàbits de somni saludables, la diversitat de desafiaments assegurava una experiència completa i enriquidora. A més, les proves de punteria afegien un toc de diversió i habilitat física, mentre que les activitats de cooperació grupal enfortien els llaços entre els estudiants i promovien habilitats essencials per al treball en equip. L’elaboració de begudes isotòniques proporcionava una experiència pràctica sobre la importància de la hidratació adequada durant l’activitat física.

En conclusió, la participació en la gimcana d’hàbits saludables com a part del programa I-Moute va ser una experiència inspiradora i educativa per al professorat de l’IES Abastos. Aquest esdeveniment va ressaltar la importància de promoure un estil de vida saludable entre els joves i ens va proporcionar idees valuoses que podem implementar en la nostra pràctica educativa diària. Sens dubte, recomanaríem aquesta experiència a altres centres educatius interessats ​​a fomentar el benestar dels seus estudiants.