Visita de 2n de G. A. a les instal·lacions de RADIO ALCOI CADENA SER

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la ràdio i per a celebrar-lo un equip d’alumnat de 2n de Gestió administrativa del CIP FP Batoi, acompanyats pel seu tutor Ricardo Jordá va ser convidat a visitar les instal·lacions de Radio Alcoi Cadena Ser.

Durant la visita vam poder conéixer la importància de “EAJ 12” en la història d’Alcoi a l’Espanya de principis del segle passat.

Els estudiants van poder veure com s’apliquen els conceptes teòrics apresos en classe en un entorn real. Van poder comprovar de primera mà com es gestionen els recursos, es duen a terme les operacions diàries i es prenen decisions administratives.

La visita a Radio Alcoi ens va brindar l’oportunitat d’experimentar de prop el funcionament intern d’una cadena de radio i de l’empresa en el sector dels mitjans de comunicació.

Durant la visita, els estudiants van poder interactuar amb professionals de la cadena de radio, com Lucía Gadea i Maribel Vicedo com a periodistas encarregades d’informatius. També van poder comprovar la importància de la ràdio en la difusió de temes educatius, culturals i socials

En resum, la nostra visita a Ràdio Alcoi, Cadena Ser va ser molt instructiva i ens va proporcionar una valuosa oportunitat per a connectar la teoria amb la pràctica i per a obtindre informació sobre el sector de la comunicació.

El nostre més sincer agraïment a Radio Alcoi Cadena Ser per l’amabilitat amb la qual ens van atendre en tot moment. Especialment a María Pascual que ens va atendre en el departament d’Administració, Jorge Miralles del departament comercial, Carlos Carbonell en Informàtica, i a Gonzalo Berenguer Tècnic de Radio.