Condemna i repulsa del CIP FP Batoi davant l’assassinat masclista a Sagunt

En un emotiu acte de solidaritat i repulsa, la comunitat educativa del CIP FP Batoi es va unir per a condemnar el recent assassinat masclista de Fàtima, dona de 34 anys, mare de dos filles menors. Una tragèdia que ha sacsejat a la societat i que evidencia la urgència d’erradicar la violència de gènere.

L’acte, que s’ha dut a terme tant en el torn del matí a les 12.00 hores, com en el torn de la vesprada a les 19.00 hores, va començar amb la lectura d’un manifest on es va expressar el dolor i la indignació davant la pèrdua de Fàtima, destacant la importància de prendre mesures concretes per a previndre futurs actes de violència masclista.

En el manifest, es va posar l’accent en la necessitat d’educació i sensibilització com a eines fonamentals per a canviar les actituds i comportaments que perpetuen la violència de gènere. A més, es va instar les autoritats a reforçar la protecció de les dones en situacions de risc i a garantir que els perpetradors enfronten conseqüències legals.

Després de la lectura del manifest, la comunitat educativa va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de la víctima i de totes les víctimes de la violència de gènere. Aquest moment de reflexió va servir com a recordatori de la necessitat de continuar treballant junts i juntes per a crear entorns segurs i lliures de violència per a totes les persones.

El CIP FP Batoi, s’involucra activament en la lluita contra la violència de gènere, contribuint a la conscienciació i al canvi cultural necessari per a erradicar aquest flagel de la nostra societat.