VISITA EMPRESARIAL A ACEITUNAS SERPI

Els primers cursos de la branca de Gestió administrativa del nostre centre CIP FP BATOI, grau mitjà de Gestió Administrativa i grau superior d’Administració i Finances, han gaudit aquest divendres dia 08 d’abril, d’una visita guiada a una empresa veïna de la ciutat d’Alcoi, SERPIS (Candido Miro, S.L.)

Ens han atès dos treballadors (Fátima i Saul), que ens han explicat d’allò més bé, els més de vuitanta anys d’experiència de l’empresa en el sector, tant en l’àmbit nacional, com internacional.

La visita ha tingut lloc a les mateixes instal·lacions, i primer que tot, hem visitat el museu que tenen instal·lat. Després hem visualitzat un documental de l’empresa, amb el contingut següent:


• Història i forma de treballar dels anys 30.

• La transformació industrial que ha sofert l’empresa.

• L’evolució del seu màrqueting pel que fa a la publicitat, presentació del producte, sortit de productes i elaboració d’aquests.

• Tot el procés de producció, des de la collita de l’oliva, fins l’acabament del producte i el seu embalatge.


Una vegada vist el documental, ens han fet una visita guiada per uns passadissos superiors habilitats amb finestres, que té l’empresa per als visitants, des d’on es pot comprovar tot el procés productiu, des que entra l’oliva, fins al producte totalment paletitzat, per a ser transportat als clients.


És una empresa de 25.000 m2 amb un sistema de producció totalment mecanitzat per esforçar-se i garantir la qualitat de tots els seus productes i amb un equip de treballadors compromesos a col·laborar de forma activa a la disminució de la contaminació per combatre el canvi climàtic.

A la seua finalització hem passat per la tenda de l’empres i ens han obsequiat amb un pot d’olives Serpis.

Moltes gràcies per tot, estem molt contents i ens vegem a la pròxima!!!