Renovació de la junta d’AMPA

Vila-real, 10 de maig de 2019

RENOVACIÓ DE LA JUNTA D’AMPA

Benvolgudes famílies del CEIP Botànic Calduch:

Necessitem del vostre entusiasme, les vostres ganes de fer coses. L’AMPA del col·legi ha de renovar-se i és important que tu estigues. Pensem que una associació tan important en el centre educatiu com ho és l’AMPA, ha de ser plural, diversa i nombrosa, tal com ho és el col·le, i que totes les famílies del Botànic Calduch se senten amb veu i vot.

Per a començar volem que sapigueu que el període de l’actual junta directiva ha acabat i els i les seues components han de renovar-se. Aquesta renovació serà públilca, tots els pares i totes les mares que vullguen poden presentar-se.

Els estatuts de l’associació estableixen que la Junta estarà formada per president/a, secretari/a, tresorer/a i els/les vocals que siguen necessaris.

Obrim un termini per a l’enviament de candidatures, poden formar un equip o presentar-se a nivell individual (mitjançant l’e-mail: apabotanic@gmail.com).

El termini de presentació de candidatures serà fins al 20 de maig de 2019.

Tot seguir es convocarà una votació en assemblea el divendres 24 de maig de 2019, a les 15:45h a l’aula de música, per a que tota la comunitat de mares i pares decidisca qui rebrà el relleu de la junta directiva de l’AMPA.

Perquè sense tu, l’AMPAno és possible, sense la teua veu, les teues idees, les teues necessitats i les teues ganes d’aportar.

T’esperem

La Junta Directiva de l’AMPA CEIP Botànic Calduch