Tallers de participació de mares i pares a Ed. Infantil 5 anys: Experiments

Aquest curs el tallers de participació de mares i pares a Educació Infantil 5 anys tracta sobre la realització de diferents experiments.

Hui, ha sigut el primer dia i han vingut a convertir-se en grans científiques les mamàs d’Adrián (Diana), Júlia (Ivana) i Marcos (Paqui) de la classe dels robots (INF-5B).

El primer experiment s’anomenava «Colors en expansió» on hem pogut observar com les mares posaven llet i iogurt liquid en un plat amb 4 gotes de diferents colorants. Desprès, nosaltres hem passat i amb l’ajuda d’un palet banyat amb sabó hem tocat les diferents gotes de colorant. Sabeu que ha passat? Doncs que s’han format unes flors de colors molt boniques!

El segon experiment es deia «Volcà de lava» on hem pogut observar com funciona un volcà per dins amb l’ajuda d’aigua, colorant roig, oli i una pastilla efervescent. Ha sigut molt interessant!!

Hem gaudit molt dels experiments, tot gracies a les mares que per un dia s’han convertit i en unes científiques super divertides, fins i tot ha hi hagut un moment que han se’ls han quedat penjat els ulls i tot!

Moltes gracies per vindre a compartir aquesta estona amb nosaltres!!!

Podeu veure les fotos clicant ací