Taller de ciberseguretat per a joves de 12 a 16 anys

Anima’t i inscriu-te

Descobreix els secrets del món digital i protegeix-te en línia!
Hui en dia, quasi tot el que fem passa per internet: xarxes socials, jocs en línia, vídeos, missatges amb amics… Però sabies que el món digital amaga molts riscos? Amb el taller de ciberseguretat, no sols aprendràs a defensar-te d’aquests perills, sinó que et convertiràs en un expert a detectar amenaces, protegir les teues dades personals i navegar de manera més segura. Si t’apassiona la tecnologia o t’agrada investigar, aquest taller et posarà a prova i et donarà habilitats que seran molt útils en el futur, tant en la teua vida personal com professional.

Per què és important per a tu?

  1. Protecció en xarxes socials: Aprendràs a evitar fraus, robatoris de comptes i a saber què compartir per a estar segur.
  2. Habilitats de futur: La ciberseguretat és un dels camps amb més futur! Saber com funciona t’obrirà portes a professions molt ben valorades.
  3. Domina les eines tecnològiques: Aprendràs trucs i eines que faran que sigues més intel·ligent en l’ús d’internet.
  4. Diversió i aprenentatge: És un taller on experimentaràs amb situacions reals, com si fores un autèntic detectiu digital!

Posa’t a l’avantguarda del futur digital i assegura’t que sigues tu qui tinga el control! Apunta’t al taller de ciberseguretat i converteix-te en un vertader protector del món virtual.