CURS D’ESTIU BRITISH SCHOOL 2023

L’Ajuntament de Gandia, en col·laboració amb el British School de Gandia, convoca 28 beques adreçades a l’alumnat que residix a la nostra ciutat que desitje assistir al curs al curs “Summer School de Gandia 2023, perquè puguen millorar els seus coneixements d’anglés.

TERMINI PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: DEL 26 D’ABRIL AL 10 DE MAIG DE 2023, (ambdós inclosos) PREFERENTMENT A TRAVÉS DE LA seu electrònica de l’Ajuntament de Gandia. Es realitzarà des de casa, en línia i en cas de  no tindre sistemes de verificació d’identitat per a la seu electrònica, en el Departament d’Educació, C/Carmelites 2, mitjançant cita corresponent per telèfon: 96 295 96 60 · 96 295 96 11 o per correu electrònic: educacio@gandia.org, presentant la sol·licitud i la documentació pertinent.

Teniu tota la informació en la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia