LLIGA D’ESCACS

Comença la Lliga d’Escacs del Tirant!

PROFESSORS RESPONSABLES: Pablo Cepeda, Paco Quesada i Carlos Tarancón.

INSCRIPCIONS: Parla amb qualsevol dels professors responsables fins al dimecres, 7 de desembre, perquè t’apunte.

El pròxim dia 12 de desembre, dilluns, donarà principi la Lliga d’Escacs. Consulta ací la informació més important a tindre en compte:

  • Es realitzaran dos nivells, sempre que el nombre d’inscripcions ho permeta.
  • El mode de competició serà sistemàticament suís, en el qual la designació del rival en cada ronda depén de la puntuació en eixe moment.
  • Es jugaran dos jornades per setmana durant el segon pati. Els dies de competició
    seran dilluns i dimecres.
  • Els participants es presentaran en el vestíbul i buscaran al seu rival. Arreplegaran de consergeria el material: fitxes, tauler i rellotge (també serà possible utilitzar app de mòbil com a rellotge) i fulla d’acta de resultat. En finalitzar la partida retornaran el material i l’acta de resultat emplenada.
  • Si un dels jugadors no poguera jugar el dia de competició, ha de comparéixer en persona (o un representant) que avisarà al rival i esta partida es podrà recuperar, si tots dos participants pogueren ajornar-la, durant el segon pati de l’endemà. Si un jugador no compareix (o el seu representant), se li donarà per perduda la partida.
  • Els aparellaments de la jornada pròxima es publicaran en un tauler d’anuncis en el vestíbul al més prompte possible. També podran publicar-se avisos generals de la competició.
  • Els 10 primers classificats de la competició tindran prioritat per a representar al Tirant en el torneig intercentres que se celebrarà el pròxim 10 de febrer en l’IES Sixto Marco d’Elx.

Nota: Si la competició es dividix en dos nivells, es triaran 5 representants de cada nivell.