Voluntariat europeu de solidaritat

Hui en l’IES Serra Mariola hem tingut el privilegi de rebre la visita d’un grup de participants del programa European Solidarity Corps de la Unió Europea, format per més de 20 estudiants de diverses nacionalitats europees. Estudiants italians, belgues, francesos i turcs, entre altres nacionalitats, ens han comptat la seua experiència de primera mà i han desplegat informació valuosa perquè els nostres estudiants puguen sumar-se a un dels molts programes de mobilitat gratuïts que oferix la Unió Europea per a joves d’entre 18 i 30 anys.

Una mostra dels molts programes gratuïts que ofereix la Unió Europea per als nostres joves.

El Cos Europeu de Solidaritat (CES)

El Cos Europeu de Solidaritat és una iniciativa de la Unió Europea que busca crear oportunitats perquè les persones joves s’impliquen en activitats de voluntariat, treballen, es formen i gestionen els seus propis projectes solidaris en benefici de les comunitats de tota Europa.

Pots inscriure’t des dels 17 anys, però no podràs començar la teua activitat fins que hages complit 18. En els projectes del Cos Europeu de Solidaritat (CES) poden participar joves de fins a 30 anys.

https://youth.europa.eu/solidarity_es