Representació de l’IES Serra Mariola a les Spain Skills amb la professora del Centre Maria Belvis

La professora del centre, Maria Belvis, que imparteix les seues classes en els cicles de turisme i és coordinadora tècnica del Skill de Recepció Hotelera de la Comunitat Valenciana, ha participat en el campionat tutoritzant a l’alumna Àngela Pérez de l’IES Tirant lo Blanc d’Elx, junt amb el seu professor, també de turisme, Raúl Soria.

Les exigents proves del campionat en la modalitat de Recepció Hotelera, han tingut una preparació meticulosa que ha requerit mesos d’esforç, simulen situacions quotidianes en la gestió hotelera, desafiant als participants en escenaris a ritme accelerat i desafiadors. Àngela va demostrar a més del seu domini en els procediments propis del departament, les qualitats personals com ara amabilitat, empatia, assertivitat, fonamentals en el sector turístic. El seu esforç, i un bon fer en les proves l’ha portat al podi i guanyar la medalla de bronze.

Aquests esdeveniments no sols fomenten valors com la companyonia i el respecte, sinó que també subratllen la importància de la formació professional en el sector turístic, assegurant la formació de personal capacitat per a oferir experiències úniques als turistes i enfortint així el nostre sistema productiu.

Els estudis de formació professional de grau superior en àrees com a agències de viatge i gestió d’esdeveniments; i guia, informació i assistències turístiques, ofereixen una preparació per a ingressar a l’emocionant món del turisme i es poden realitzar a l’IES Serra Mariola.