Presentació de l’audiovisual “La Volta a la Mariola en 6 dies”

El passat 15 d’abril el Departament de Turisme de l’IES Serra Mariola va realitzar una Jornada sobre el PIIE “La Volta a la Mariola en 6 dies” on va presentar l’audiovisual que els deixem a continuació per a que puguen visualitzar-lo.

En aquesta jornada, celebrada a l’Arxiu Municipal de Muro, s’inaugurà a càrrec de Rafael Molines (Cap d’Estudis de FP de l’IES Serra Mariola) i de Pep Palmer (ex-professor i antic Cap d’Estudis, cocreador del projecte) i continuà amb les presentacions de Masqui, the energy house, amb Sonia Ferre (CEO de Masqui) i Diània Experiències, amb Josep Puerto (fundador de l’empresa). Posteriorment, hi va haver una taula redona sobre la viabilitat del projecte “La Volta a la Mariola” com a producte turístic, en la que participaren els esmentats convidats a més del Club d’esports de Muntanya Les Llebres de Muro i el Club Excursionista de Cocentaina. Després de la taula redona que va estar conduïda per Jordi Prats, professor del Cicle de Turisme de Muro, es va realitzar la projecció de l’audiovisual i l’actuació d’Andreu Valor, amb el colofó de l’entrega de premis del Concurs de Fotografia “La Volta a la Mariola en 6 dies”. La regidora de turisme de Muro, Carol Ibañez, va ser l’encarregada de fer la cloenda de l’acte.

Una vegada finalitzada la jornada, l’Ajuntament de Muro s’encarregà de preparar un tast de productes locals per a tots els assistents a l’acte.

Els deixem l’audiovisual i una mostra de les fotos i vídeos de la jornada:

Presentació i apertura de la jornada a càrrec de Rafael Molines, Cap d’Estudis de FP de l’IES Serra Mariola

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies