4tESO practica Voleibol de platja

El departament d’Educació Física de l’Institut Serpis ha organitzat dos jornades de voleibol de platja com a colofó final de la unitat didàctica de voleibol. Esta estimulant activitat es va dur a terme en les instal·lacions de “Beachbol València”, situades a la platja de Les Arenes.

D’una banda, el passat 22 de març, els grups de 4° ESO C, D i E es van reunir al costat dels seus professors del departament d’EF i tutora Laura Seligra, per a gaudir d’un matí d’esport i diversió en l’arena. Els estudiants van posar en pràctica totes les habilitats adquirides durant la unitat didàctica, creant un ambient de competició amistosa i companyonia. Però la diversió no va acabar ací. El 12 d’abril, va ser el torn dels grups de 4° ESO A, B i PDC.

Sens dubte, dos jornades plenes d’esforç, companyerisme i esperit de superació. Gràcies a tot el departament d’Educació Física i professors col·laboradors per fer-lo possible.