Visita del professor universitari Juan Francisco Martínez

El Departament d’Orientació de l’IES Serpis proporciona als estudiants de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior tota la informació necessària per prendre decisions informades sobre el seu futur acadèmic i professional.

Amb l’objectiu de facilitar la transició cap a la universitat, molts estudiants estan considerant aquesta opció. El Departament d’Orientació ha organitzat una sessió informativa especial el passat 10 de gener, convidant al centre al professor Juan Francisco Martínez de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

Durant la visita, el professor Martínez ha compartit una àmplia visió sobre els diversos graus disponibles a la Facultat d’Economia, destacant les diferències acadèmiques i professionals de cadascun. Aquesta oportunitat ha estat molt valuosa per als estudiants, proporcionant-los una comprensió més clara de les seves opcions educatives i futures.

Agraïm al professor Juan Francisco Martínez per compartir el seu coneixement amb els nostres estudiants i esperem continuar oferint oportunitats similars per a la seua orientació i creixement acadèmic.

Moltes gràcies per la vostra participació.