Erasmus days: diàleg fotogràfic

En un homenatge a l’encreuament de cultures i al sentiment europeu, ens complau a anunciar una exposició fotogràfica que celebra la ciutadania europea a través de la lent del nostre alumnat. La mostra, que coincideix amb els Erasmus Days, ofereix una perspectiva visual de les experiències dels estudiants que han participat en els intercanvis Erasmus+ a Praga, Florència i Jarnac.

Esta exposició de fotografies, situada en el corredor central enfront de la sala d’usos múltiples, és una celebració de la diversitat cultural i un testimoni de l’enriquidor intercanvi d’idees que floreix quan diferents nacions s’uneixen. Cada imatge captura l’essència d’un viatge únic, un viatge que ha deixat una profunda impressió en la ment dels qui han participat.

Els Erasmus Days ofereixen l’escenari perfecte per a esta exhibició, ja que és una oportunitat per a reflexionar sobre la importància de la mobilitat estudiantil i la construcció d’un sentiment europeu. Els programes d’intercanvi estudiantil, com els d’Erasmus+, són essencials per a promoure la comprensió intercultural i el respecte mutu. Els participants han experimentat un acostament directe a diferents estils de vida, tradicions i valors, la qual cosa contribueix a forjar una Europa més unida i diversa.