Mobilitats Educació Superior

L’IES Serpis ha realitzat tres mobilitats de professors d’Educació Superior a KOCAELI IL MILLI EGITIM MUDURLUGU. La institució d’acolliment és l’administració pública responsable d’educació a la província de Kocaeli (Turquia).

Els objectius principals de les mobilitats estan d’acord amb la Carta Erasmus d’Edución Superior de l’institut i han sigut els següents:

· Fomentar el perfil internacional del centre: Fomentant la col·laboració i l’intercanvi de coneixements entre diferents institucions en el camp de l’educació i l’empresa. Ampliació de la xarxa de contactes professionals.

· Desenvolupament personal dels professors participants: Els programes de mobilitat proporcionen als participants l’oportunitat de desenvolupar noves habilitats i competències personals, com a interculturalitat, comunicació, adaptabilitat i resiliència.

· Millora de la qualitat: Les mobilitats també tenen com a objectiu millorar la qualitat i l’eficiència de les organitzacions participants, en permetre que els membres del personal aporten nous coneixements i habilitats al seu lloc de treball i puguen compartir-los amb els seus col·legues.

Gölcük VET School https://www.instagram.com/p/crlkvslnx9z/?igshid=ymmymta2m2y=

Denizyıldızları VET School https://www.instagram.com/p/crl7npwssj_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet https://twitter.com/dy_mtal/status/1652044650750914560?s=20

Çınarlı VET School https://www.instagram.com/p/crshwfoicge/?utm_source=ig_web_copy_link