EL DIA DE LES LLENGÜES

El passat dilluns 26 de setembre vam celebrar EL DIA DE LES LLENGÜES. 

Volíem posar de manifest no únicament la varietat de llengües curriculars que s’estudien en el centre, sinó més bé i especialment les llengües  NO CURRICULARS que es parlen en les famílies del nostre alumnat com ara, xinés, polonés, romanés, búlgar, hongarés, portugués, àrab, italià… 

En l’acte de celebració participà de forma destacada alumnat parlant d’aquestes llengües no curriculars llegint textos originals, amb els quals preteníem posar en valor la seua llengua i també posar en situació de sentir sons i paraules estranyes a la resta de l’auditori allí present. Després de cada intervenció, es llegia la traducció corresponent perquè tots entenguérem el que s’havia llegit. 

A més, aprofitarem l’ocasió per a presentar les il·lustracions realitzades a final del curs passat per alumnat de nivells diversos amb motiu de l’edició d’un nou quadernet del projecte FORMES DE LLEGIR. Podeu veure l’exposició en el hall del centre i consultar el cartell

Virginia Pla